Kinderfeestje dromenvanger maken

Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het atelier met verschillende soorten lintjes, garen, kraaltjes, knoopjes, glitters creatief aan de slag om een super mooie dromenvanger te maken! Na het creatieve uitje kun jij de dromenvanger een mooi plekje kan geven op je kamer, zodat je alleen maar mooie dromen mag dromen.

Hoe ziet het feestje eruit?

De tafel wordt feestelijk gedekt. Wanneer iedereen een plekje aan de feesttafel heeft gevonden, gaan we samen voor de jarige een liedje zingen. Dan is het tijd voor een beetje ranja(onbeperkt) en iets lekkers. Na een korte uitleg mag je zelf beslissen welke materialen je gaat gebruiken zodat de dromenvanger uniek en super gaaf wordt. Natuurlijk krijgt de jarige van Bij Sientje ook nog een kleinigheidje.

Inclusief

– Drinken (onbeperkt) + iets lekkers

– Mooi gedekte feesttafel

– Een ruime keuze in knutselmaterialen

– Een klein cadeautje voor de jarige

Locatie

In het creatief atelier Bij Sientje

Duur

2,5 uur

Extra opties

In overleg zijn er nog extra opties mogelijk. Denk dan aan verjaardagstaart of uitdeelzakjes voor aan het einde van het feestje. Deze opties zijn bespreekbaar.

Kosten

€ 15.00 per kind

vanaf 8 kindjes

E-mail


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.