Vrolijk en verfijnde bloementuin voor aan je muur

Zo lief, zo leuk en vooral super leuk om zelf te maken!

Tijdens de workshop mag jij met droogbloemen aan de slag gaan op een borduurring als basis met tule om de ring heen gespannen.

Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten droogbloemen.

Het leuke aan droogbloemen verwerken op een borduurring is, je kunt zelf bepalen hoe jouw veld met bloemen eruit gaat zien. Vrolijk en kleurrijk of je verwerk de droogbloemen zo op het tule, zodat je een super mooie bosbloemen creëert die geen water nodig heeft en nooit vergaan!

Het zijn échte droogbloemen waarmee je aan de slag gaat. Deze bloemen zijn op een speciale wijze gedroogd. Hierdoor ga jij naar huis met je eigen uniek stukje kunstwerk voor aan de muur waarvan je nog lang kunt gaan na genieten.

Hoe ziet de workshop eruit?

Graag ontvang ik je in mijn knusse atelier. Tijdens de ongeveer 1,5 à 2 uur durende workshop ga jij aan de slag op een borduurring met daarop tule gespannen. Door te spelen met verschillende soorten bloemen en groen creëer een gaf stukje bloemenveld voor aan de muur. Ga je voor een oase van groen of een regenboog van kleuren? Jij kunt de borduurring helemaal naar eigen smaak, wens en gevoel maken.

Met een borduurring met daarop prachtige droogbloemen haal niet alleen een stukje kleurrijk natuur in huis, verder heeft weinig onderhoud nodig en het aller leukste is het blijft jaren lang mooi.

Materialen

– Borduurring (diameter 24cm)

– Tule

– Verschillende soorten droogbloemen

– Lint/touw

– Gebruik van verschillende gereedschappen

Tijdens de workshop wordt er koffie, thee en wat lekkers aangeboden.

Kosten zijn € 29,50 p.p.


Ben je enthousiast geworden en kun je niet zo lang wachten. Neem dan een kijkje in onze agenda en meld je vlug aan voor de eerst volgende geplande workshop droogbloemen.

Wens je graag met een besloten groep aan de slag te gaan? Deze workshop is zeker geschikt voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, babyshower of familiedag. Of een personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Neem dan gerust contact met mij op voor een geschikte datum In overleg is er heel veel mogelijk zodat jullie uitje een feestje gaat worden.

Een workshop volgen is mogelijk vanaf 2 personen.


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.