De trend van het moment!!!

Kaarsen Diy-en


Voor zie blanco kaarsen van een kleurrijk dip dye of gaaf marbel patroon.

Het is een feestje om ze te maken en het zijn gave eyecatchers voor je interieur.

Elke kaars is uniek en het leuke is, iedereen kan het!


Hoe ziet de workshop eruit?

Graag ontvang ik je in mijn knusse atelier. Tijdens de ongeveer 2 uur durende workshop ga jij aan de slag met blanco kaarsen. Deze mag je zelf voorzien dip dye, marbel of een stip laagje. Door te spelen met verschillende kleuren krijg je een super vrolijk resultaat.

Ga je voor een rustige kleuren basis of een mooi kleurpallet elke kaars wordt een feestje voor het oog.

Materialen:

– 10 blanco kaarsen

– Verschillende kleuren kaars vet

– Verschillende kleuren marbel verf

Tijdens de workshop wordt er koffie, thee en wat lekkers aangeboden.

Kosten zijn € 25,00 p.p.

E-mail


Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en kun je niet zo lang wachten. Neem dan een kijkje in onze agenda en meld je vlug aan voor de eerst volgende geplande workshop kaarsen.

Wens je graag met een besloten groep aan de slag te gaan? Deze workshop is zeker geschikt voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, babyshower of familiedag. Of een personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Neem dan gerust contact met mij op voor een geschikte datum In overleg is er heel veel mogelijk zodat jullie uitje een feestje gaat worden.

Een workshop volgen is mogelijk vanaf 2 personen


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.