Meiden van Nu

14 februari 2024


Lente op Tule!

Maar liefst 20 lente schilderijtjes zijn er op Valentijnsdag gemaakt door de Meiden van Nu in Kolham.

Enkele maanden geleden werd er aan mij gevraagd of ik een workshop kon begeleiden voor de meiden uit Kolham!

Tijdens deze avond heb ik alle spulletjes ingepakt zodat deze vrolijke workshop op locatie gevolgd kon worden.

Het was een super gezellige avond, waar de droogbloemen met liefde werd verwerkt tijdens de workshop droogbloemen in borduurring.

Super bedankt meiden, dat ik tijdens deze avond voor jullie een workshop op locatie mocht begeleiden! Ik vond het super gezellig!

Workshop op locatie

straatfeest in Groningen


Bij Sientje on the road! Voor een jaarlijkse straatfeest werd ik dit jaar gevraagd of ik ook een workshop voor de straat kon organiseren! Ja, ZEKER!!

Hoe leuk is dat! Dus hup, alles in de auto en vol gas richting Groningen.

Midden op straat mocht ik het Bij Sientje gevoel creëren! De tafel gedekt met natuurlijk de welbekende tafelkleed van Bij Sientje met daarop alle spullen die nodig zijn om een super gave droogbloemenkrans te maken.

De setting was super gezellig! Midden op straat DIY-en, maar ondertussen voelde het super knus aan!

Lijkt het je leuk dat ik een workshop op jouw gewenste locatie kom geven, neem dan eens een kijkje op deze pagina, hier vindt je alle informatie over het organiseren van een workshop op locatie. Ben jij op zoek naar een leuke creatieve activiteit voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje, teamuitje, vrijgezellendag of een babyshower neem dan gerust contact met mij op, dan gaan we samen kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Herfst workshop

editie 2023


Ook al genieten we allemaal nog van de zomer, in het atelier ben ik al volop bezig met de voorbereidingen voor de herfst workshops die dit najaar te boeken zijn in het atelier.

Tijdens deze najaars editie kun je de keuze maken uit drie verschillende herfst diys.

De eerste optie is een super leuke bol op voet voorzien van mooie najaar kleuren en decoratie.

Tijdens deze herfst editie kan de droogbloemenkrans zeker niet ontbreken. In combinatie van droogbloemen in de thema kleuren rood, oranje en geel, herfstbladeren en herfstdecoratie kun je een super sfeervolle krans maken. Ik heb zelf gekozen voor een ijzeren frame op een voet, maar je kunt ook kiezen voor een hangende variant.

De derde workshop die je kunt boeken in het atelier is een super sierlijke hoorn gemaakt van boomschors op een metalen voet. De hoorn wordt versierd met een toefje herfst. Denk dan aan gedroogde sinaasappelschijfjes, appeltjes, mos, droogbloemen, tillandsia mos en heerlijk ruikende kaneelstokjes

Zelf ben ik gek op de kaneelstokjes! Ze ruiken zo lekker en geven je écht het najaar gevoel.

De agenda van Bij Sientje is up to date tot eind november! Tijdens deze avonden kun je de workshop individueel boeken. Wens je liever met een besloten groepje de herfst workshop te volgen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op via e-mail of Whatsapp.

Ben je enthousiast geworden en wens je nog meer informatie te krijgen over de workshop, neem dan gauw een kijkje op deze herfstpagina, hierop is alle aanvullende informatie vinden.

Workshop droogbloemen

19 juli 2023


Op woensdagavond stond er weer een geplande workshop droogbloemen op de agenda van Bij Sientje.

De atelier was gezellig vol, maar liefst 6 dames hadden zich ingeschreven voor deze workshop. Twee van de zes dames kwamen zelfs voor de tweede keer een workshop volgen. Vorige maand hadden we creatieve avond tijdens de workshop moswandje.

Hier een kleine sfeer impressie van deze creatieve avond!

Maatwerk opdracht

Droogbloemenkrans

15 jul 2023


Een aantal dagen geleden kreeg ik de vraag of ik een droogbloemenkrans kon maken voor een jubileum!

Deze lieve opdrachtgeefster haar opa & oma waren afgelopen week maar liefst 65 jaar getrouwd!

Voelde me erg vereerd om voor deze bijzondere gebeurtenis een droogbloemenkrans te maken.

Er werd gevraagd of ik een krans kon maken met zachte kleuren. De trouwvibe creëren op een metalen ring.

Hierbij het resultaat! Super gaaf is het geworden, al zeg ik het zelf. Naturel kleuren met hier en daar wat zachte roze accent bloemen zijn er verwerkt in deze opdracht.

Namens Bij Sientje van harte gefeliciteerd met uw briljanten huwelijk!

Maatwerk opdracht

Juffen cadeautjes

17 jul 2023


Hier in het noorden is de laatste schoolweek van dit schooljaar aangebroken. Hier in het atelier gaan de laatste juffen cadeautjes de deur uit!

Ze zien er toch super leuk uit!

Deze juffencadeautjes hebben een persoonlijke touch gekregen. De opdrachtgeefster vroeg ik het vaasje kon voorzien van de naam van haar dochter.

De tekst van de JUF is met de stip techniek op het vaasje gestipt. De naam van de leerling heb ik met porseleinverf al schrijvend op het vaasje geschreven.

Na dat de verf van het vaasje eerst goed aan de lucht heeft kunnen drogen, was het tijd om het vaasje af te bakken.

Om het cadeautje compleet te maken. Is het vaasje vrolijk gevuld met kleurrijke droogbloemen.

Hierbij het resultaat! Super leuk zijn ze geworden, toch?!?