Creatief aan de slag gaan op een locatie naar keuze!


Lijkt het je leuk dat Bij Sientje een workshop organiseert op locatie. Deze optie bied ik graag aan. Veel workshops kunnen op elke gewenste locatie gegeven worden.

Mocht dit jullie voorkeur hebben laat het mij weten en neem contact met mij op via info@bijsientje.nl. Zo kan jij je specifieke wensen aan mij bekend maken en komt Bij Sientje naar jullie toe, om samen creatief aan te slag te gaan.

INSCHRIJFFORMULIER >>

kleinste

Een workshop op locatie wordt aangeboden bij een deelname van minimaal 6 personen.

Workshops op locatie wordt aangeboden in de drie noordelijke provincies. Groningen, Drenthe en Friesland.

Graag ga ik met jou om tafel om samen met jou een gave workshop te organiseren. Doordat ik creatief met jullie mee denk kunnen de prijzen per workshop op locatie variëren.

Voor de creatieve activiteit neem ik alle materialen mee. Zodat ik zelfs bij jou thuis of op kantoor het knusse Bij Sientje gevoel kan geven, wanneer jullie met veel passie beginnen aan de toffe workshop. Hoe fijn is dat!

Mocht je specifieke wensen hebben voor de workshop laat dit ruim van te voren aan mij weten, zodat het een ochtend, middag of dag wordt waar nog lang over na gesproken. Het leuk is aan het einde van de workshop heb je ook nog een super gaaf ontwerp in handen!

BEKIJK WORKSHOPS


Annuleringsvoorwaarden

Een workshop op locatie kun je gratis annuleren tot 14 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag jij je plekje weggeven aan een familielid, vriend of bekende. Wanneer de workshop in het algemeen geannuleerd wordt, kunnen we samen kijken naar een nieuwe geschikte datum.