Tye Die Tas maken

Tover een blanco textiellen tas om met vrolijke tie dye kleuren tot een gave musthave!

Na het creatieve uitje kun jij je gave handgemaakt tas gebruiken om je gymkleding, bieb boeken of lunch trommel in te bewaren. Hierdoor kun je nog voor een langere periode nagenieten van de gezellige creatieve middag.

Het is een super vrolijke workshop om te volgen en erg laag drempelig om te maken!

Kinderfeestje

Deze tie dye Gymtas workshop is zeker geschikt om te volgen, wanneer je een feestje wenst te komen vieren in het atelier van Bij Sientje.

Tijdens deze feestelijke workshop zal de tafel feestelijk gedekt zijn. Staat er bij ontvangst iets te drinken met wat lekkers op tafel en zal de jarige zeker feestelijk toe gezongen worden door alle vriendjes en vriendinnen van de jarige die tijdens de creatieve middag aanwezig zullen zijn.

Na een korte uitleg en instructie van mij, kan iedereen hun gymtas voorzien van de vrolijke kleuren die zij graag ziet op hun eigen, unieke ontworpen tas.

Natuurlijk krijgt de jarige aan het einde van de geslaagde middag ook een klein cadeautje namens mij.

Minimale deelname:

Deze workshop is te boeken vanaf 8 kinderen.

Kosten

€ 15.00 per kind

Locatie

In het creatief atelier Bij Sientje

Duur

2,5 uur

Extra opties

In overleg zijn er nog extra opties mogelijk. Denk dan aan verjaardagstaart of uitdeelzakjes voor aan het einde van het feestje. Deze opties zijn bespreekbaar.

Inclusief

– Drinken (onbeperkt) + iets lekkers

– Mooi gedekte feesttafel

– Een klein cadeautje voor de jarige

– Een ruime keuze in knutselmaterialen


Ben je enthousiast geworden en wens je graag je feestje te komen vieren in het atelier van Bij Sientje.

Dan kun jij je aanmelden via het inschrijfformulier.

Wanneer je nog vragen hebt of specifieke wensen hebt, dan kun je mij altijd benaderen via Whatsapp, per e-mail of telefoon. Zodat het feestje helemaal aansluit op jouw wensen.

Kids Workshops:

Bij Sientje biedt ook ouder kind workshops of maandelijkse kind workshops aan. Voor meer informatie neem dan gauw kijkje op de onderstaande link.

meer informatie

E-mail


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.