Even helemaal verdwijnen in de kleurrijke wereld van het stippen!


Geef je eigen gekozen servies een vleugje kleur tijdens een workshop stippen. Gedurende deze workshop stip jij met verschillende kleuren een blanco wit porselein bordje tot een uniek kunstwerkje. Om een kleurrijk feestje op een bordje te creëren ga je aan de slag met speciale porselein verf en krijg je wat afbak tips van mij voor thuis, zodat je nog lang kan nagenieten van je eigen creatieve creatie!

Hoe ziet de workshop eruit?

Je bent van harte welkom in mijn knusse atelier. Om snel aan de slag te kunnen geef ik je heldere instructies, tips en inspiratie. Tijdens de ongeveer 2,5 uur durende workshop ga jij aan de slag op een vlak bordje of schoteltje naar keuze. Door te spelen met verschillende kleuren, lagen en stip groottes en sjablonen creëer je een super gave stip kunstwerk.

Materialen:

– Servies: keuze uit verschillende soorten vlakke bordjes/schoteltjes

– Verschillende soorten en kleuren porselein verf

– Stip gereedschap en sjablonen

Tijdens de workshop wordt er koffie, thee en wat lekkers aangeboden.

Kosten zijn € 25,00 p.p.


Ben je enthousiast geworden en kun je niet zo lang wachten. Meld je dan aan voor de eerst volgende geplande workshop stippen.

Inschrijfformulier >>

Wens je graag met een besloten groep aan de slag te gaan? Deze workshop is zeker geschikt voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, babyshower of familiedag. Of een personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Neem dan gerust contact met mij op voor een geschikte datum In overleg is er heel veel mogelijk zodat jullie uitje een feestje gaat worden.

Een workshop volgen is mogelijk vanaf 2 personen.

Lees verder


kleinste

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen