Knoop je eigen Knuffel Kussen

Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het atelier met verschillende kleuren vilt aan de slag. Na dat jij je basis kleuren hebt uitgekozen, kun jij door middel van het stof te knippen en knoppen de stof zonder naald en draad aan elkaar vast maken! Das toch tof! Na dat je de kussen hebt gemaakt, kun jij je kussen versieren met verschillende stukjes vilt, zodat je kussen een échte knuffel kussen wordt. Na het creatieve uitje kun jij je uniek handgemaakt kunstwerk een mooi plekje geven op je kamer en na genieten van een gezellige middag.

Hoe ziet het feestje eruit?

De tafel wordt feestelijk gedekt. Wanneer iedereen een plekje aan de feesttafel heeft gevonden, gaan we samen voor de jarige een liedje zingen. Dan is het tijd voor een beetje ranja(onbeperkt) en iets lekkers. Na een korte uitleg mag je zelf beslissen met welke basis kleuren van vilt je aan werk wenst te gaan. Je kunt je fantasie rijkelijk los laten wanneer de basis van de kussen klaar is en de kussen dan alleen nog gepimpt hoeft te worden. Wordt het een abstract kunstwerk of wordt het een gek knuffel monstertje! Je mag je fantasie helemaal loslaten zijn knutselen. Natuurlijk krijgt de jarige van Bij Sientje ook nog een kleinigheidje.

Inclusief

– Drinken (onbeperkt) + iets lekkers

– Mooi gedekte feesttafel

– Een ruime keuze in knutselmaterialen

– Een klein cadeautje voor de jarige

Locatie

in het creatief atelier Bij Sientje

Duur

2,5 uur

Extra opties

in overleg zijn er nog extra opties mogelijk. Denk dan aan verjaardagstaart of uitdeelzakjes voor aan het einde van het feestje. Deze opties zijn bespreekbaar.

Kosten

€ 15.00 per kind

vanaf 8 kindjes

E-mail


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.