Een vleugje tijdloze lente


workshop droogbloemen, droogbloemen, droogbloemenkrans, workshops

Geef je interieur het hele jaar door het lente gevoel met een bloemenkrans. Tijdens de workshop ga je aan de slag met een ruime keuze aan verschillende de droogbloemen. Om jou ultieme lente gevoel creëren op een krans, kun je zelf kiezen welke kleurrijke droogbloemen je gaat verwerken tijdens de activiteit. Het zijn échte bloemen, die op een speciale wijze zijn gedroogd zodat jij na afloop van de workshop alleen nog maar kunt gaan genieten van een uniek stukje natuur in huis zonder dat het nog enige verzorging nodig heeft.

workshops, workshopdroogbloemen, workshop, droogbloemen

Hoe ziet de workshop eruit?

Graag ontvang ik je in mijn knusse atelier. Tijdens de ongeveer 2 uur durende workshop ga jij aan de slag op een krans naar keuze. Door te spelen met verschillende soorten bloemen en groen creëer een gaf stukje voorjaar voor aan de muur. Ga je voor een oase van groen of een regenboog van kleuren? Jij kunt de krans helemaal naar eigen smaak, wens en gevoel maken.

Met een droogbloemenkrans haal niet alleen een stukje kleurrijk natuur in huis. Verder heeft weinig onderhoud nodig en het aller leukste is het blijft jaren lang mooi.

Materialen:

– Krans hangend of krans op voet* (diameter 30cm)

* meer prijs € 4,00

– Verschillende soorten droogbloemen

– Lint/touw

– Gebruik van verschillende gereedschappen

Tijdens de workshop wordt er koffie, thee en wat lekkers aangeboden.

Kosten zijn € 39,50 p.p.


Ben je enthousiast geworden en kun je niet zo lang wachten. Neem dan een kijkje in onze agenda en meld je vlug aan voor de eerst volgende geplande workshop droogbloemen.

Wens je graag met een besloten groep aan de slag te gaan? Deze workshop is zeker geschikt voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, babyshower of familiedag. Of een personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Neem dan gerust contact met mij op voor een geschikte datum In overleg is er heel veel mogelijk zodat jullie uitje een feestje gaat worden.

Een workshop volgen is mogelijk vanaf 2 personen.


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.