Samen met jou hoop ik je creatieve-ik te ontdekken. Of je nu aan de slag gaat in mijn atelier of op ieder gewenste locatie. Even helemaal op gaan in het moment en heerlijk verdwijnen in het DIY proces. Hoe leuk is het om zelf met je handen iets te creëren, wat je ook nog eens mee naar huis kunt nemen! Das toch tof!

Voor maatwerk opdrachten kun je mij zeker benaderen.

Kortom bijna alles is mogelijk en wees welkom!

Groetjes Sabine

Wie is Bij Sientje?


Of het nu om DIY projectjes, babyshowers, kinderfeestjes of een woning verbouwen gaat. Vanaf het moment dat de plannen worden gemaakt tot het eindresultaat. Het is voor mij intens genieten wanneer een feestje of bouwklus een spetterend resultaat oplevert.

In de afgelopen jaren mocht ik al veel creatieve dingen ondernemen. Mijn diploma heb ik lang geleden behaald als interieur styliste. Samen met mijn man hebben we onze jaren 30 woning samen verbouwt tot onze geweldige thuis waar we nu wonen met onze twee kinderen.

In het najaar van 2021 begon voor mij een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een lang gekoesterde droom begon werkelijkheid te worden.

Een atelier waarin ik creatieve mensen mag verwelkomen, die graag met hun handen aan de slag wensen te gaan. Helemaal op mogen gaan in het moment. Met als eind doel naar huis gaan met een glimlach op hun gezicht en een mooi kunstwerk rijker.

Mijn man en ik hebben begin 2022 opnieuw de kluskleren aangetrokken om samen mijn droom te verwezenlijken. De garage is omgebouwd tot een super knus en huiselijk atelier!

Hier hoop ik jullie snel te verwelkomen!