Opzoek naar een groen blijvende eyecatcher voor aan de wand?


Geef je interieur de natuurlijke touch met dit super gave moswandje. Tijdens deze workshop maak jij een groen blijvend kunstwerk voor aan de muur. Om de Urban Jungle vibe bij jezelf in huis te halen wordt er met verschillende mos soorten en takken gewerkt. Rendierenmos, bolmos en plaatmos. Dit échte mos is speciaal behandeld, zodat jij na afloop van de workshop alleen nog maar kunt gaan genieten van een uniek stukje natuur in huis zonder dat het nog enige verzorging nodig heeft.

Hoe ziet de workshop eruit?

Graag ontvang ik je in mijn knusse atelier. Tijdens de ongeveer 2 uur durende workshop ga jij aan de slag op een ondergrond naar keuze. Door te spelen met verschillende soorten mos, materialen en kleuren creëer je landschapsschilderij voor aan de muur. Ga je voor een oase van groen of een regenboog van kleuren? Jij kunt het moswandje helemaal naar eigen smaak, wens en gevoel maken.

Met een moswandje haal niet alleen een stukje groen blijvend natuur in huis, maar het is ook geluiddempend, werkt brandvertragend, heeft weinig onderhoud nodig, het aller leukste is het blijft jaren mooi.

Materialen:

– Ondergrond (diameter 30cm)

– Verschillende soorten mos (rendierenmos, bolmos of plaatmos)

– Natuurlijke materialen: diverse soorten takken

– Ophang haakje

– Gebruik van verschillende gereedschappen

Tijdens de workshop wordt er koffie, thee en wat lekkers aangeboden.

Kosten zijn € 39,50 p.p.


Ben je enthousiast geworden en kun je niet zo lang wachten. Neem dan een kijkje in onze agenda en meld je vlug aan voor de eerst volgende geplande workshop moswandje.

Wens je graag met een besloten groep aan de slag te gaan? Deze workshop is zeker geschikt voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, babyshower of familiedag. Of een personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Neem dan gerust contact met mij op voor een geschikte datum In overleg is er heel veel mogelijk zodat jullie uitje een feestje gaat worden.

Een workshop volgen is mogelijk vanaf 2 personen.


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.