Kinderfeestje DOT-ART maken

Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het atelier op verschillende soorten porseleinen en/of keramieken bordjes, schaaltjes, mokjes of kommetjes creatief aan de slag met een ruime keuze aan vrolijke kleuren porseleinverf. Na het creatieve uitje kun jij je uniek handgemaakt kunstwerk een mooi plekje geven op je kamer en na genieten van een gezellige middag.


Hoe ziet het feestje eruit?

De tafel wordt feestelijk gedekt. Wanneer iedereen een plekje aan de feesttafel heeft gevonden, gaan we samen voor de jarige een liedje zingen. Dan is het tijd voor een beetje ranja(onbeperkt) en iets lekkers. Na een korte uitleg mag je zelf beslissen op welk bordje, kopje, mokje etc. je aan het werk gaat. Je kunt je fantasie rijkelijk los laten met stip verf op een keramieken of porseleinen basis. Of het nu een grappig figuur, vrolijke illustratie, je eigen naam of mandala art is. Natuurlijk krijgt de jarige van Bij Sientje ook nog een kleinigheidje.


Inclusief

– Drinken (onbeperkt) + iets lekkers

– Mooi gedekte feesttafel

– Een ruime keuze in knutselmaterialen

– Een klein cadeautje voor de jarige

Minimale deelname:

Deze workshop is te boeken vanaf 8 kinderen.

Kosten

€ 15.00 per kind


Locatie

In het creatief atelier Bij Sientje

Duur

2,5 uur

Extra opties

In overleg zijn er nog extra opties mogelijk. Denk dan aan verjaardagstaart of uitdeelzakjes voor aan het einde van het feestje. Deze opties zijn bespreekbaar.


Kids Workshops:

Bij Sientje biedt ook ouder kind workshops of maandelijkse kind workshops aan. Voor meer informatie neem dan gauw kijkje op de onderstaande link.

meer informatie

E-mail


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.