Doosje versieren
Kinderfeestje

Versier je eigen doosje voor al je schatten!

Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het atelier met verschillende kleuren verf aan de slag. Na dat jij je basis kleuren hebt uitgekozen, kun jij na het verven van het kistje met verschillende soorten stickers, pailletjes, pompons het doosje helemaal naar eigen smaak verder versieren. Das toch super leuk! Na dit creatieve uitje kun jij je uniek handgemaakt kunstwerk een mooi plekje geven op je kamer, zodat jij al je dierbare spulletjes hierin kunt bewaren.


Leeftijd

Vanaf 6 jaar

Locatie

In het creatief at

Locatie

Atelier Bij Sientje

Duur

2,5 uur

Extra opties

in overleg zijn er nog extra opties mogelijk. Denk dan aan verjaardagstaart of uitdeelzakjes voor aan het einde van het feestje. Deze opties zijn bespreekbaar.

schatkistje versieren

Hoe ziet het feestje eruit?

De tafel wordt feestelijk gedekt. Wanneer iedereen een plekje aan de feesttafel heeft gevonden, gaan we samen voor de jarige een liedje zingen. Dan is het tijd voor een beetje ranja(onbeperkt) en iets lekkers. Na een korte uitleg mag je zelf beslissen met welke basis kleuren je aan werk wenst te gaan. Je kunt je fantasie rijkelijk los laten wanneer de basis van het kistje klaar is en jij met alle knutsel materialen het mooi mag gaan versieren.Wordt het een sprookjesachtig kistje of wordt het een stoere schatkist. Je mag je fantasie helemaal loslaten tijdens het knutselen. Natuurlijk krijgt de jarige van Bij Sientje ook nog een kleinigheidje.


Inclusief

– Drinken (onbeperkt) + iets lekkers

– Mooi gedekte feesttafel

– Een ruime keuze in knutselmaterialen

– Een klein cadeautje voor de jarige

kinderworkshop
creatief kinder uitje

Kosten


€ 15.00 per kind

vanaf 8 kindjes

E-mail


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.