Tijdens de Workshop kun jij je eigen hippe Tie Dye gymtas maken.

Met een ruime keuze aan kleuren kun jij je katoenen koordtas voorzien van een gaaf kleuren palet en tover jij een saaie blanco tas om tot een super vrolijke musthave!

Het is een super vrolijke workshop om te volgen en erg laag drempelig om te maken!


Hoe ziet de workshop eruit?

Graag ontvang ik je in mijn knusse atelier. Tijdens de ongeveer 2,5 uur durende workshop ga jij aan de slag met blanco katoenen koordtas. Deze mag je zelf voorzien tie dye patroon. Door te spelen met verschillende kleuren en patronen krijg je een super vrolijk resultaat.

Met deze tas wil je toch gezien worden op het schoolplein of gymzaal!

Extra opties

In overleg zijn er nog extra opties mogelijk. Denk dan aan een verjaardagstaart of uitdeelzakjes. In overleg is er veel bespreekbaar.

Materialen:

– 1 blanco katoenen koordtas/gymtas

– Verschillende kleuren permanente stiften

– Het gebruik van verschillende gereedschappen/attributen

Tijdens de workshop wordt er water, ranja en wat lekkers aangeboden. De jarige krijgt namens Bij Sientje een cadeautje.

Kinderfeestje

Deze tie dye Gymtas workshop is zeker geschikt om te volgen, wanneer je een feestje wenst te komen vieren in het atelier van Bij Sientje.

Tijdens deze feestelijke workshop zal de tafel feestelijk gedekt zijn. Staat er bij ontvangst iets te drinken met wat lekkers op tafel en zal de jarige zeker feestelijk toe gezongen worden door alle vriendjes en vriendinnen van de jarige die tijdens de creatieve middag aanwezig zullen zijn.

Na een korte uitleg en instructie van mij, kan iedereen hun gymtas voorzien van de vrolijke kleuren die zij graag ziet op hun eigen, unieke ontworpen tas.

Natuurlijk krijgt de jarige aan het einde van de geslaagde middag ook een klein cadeautje namens mij.

Minimale deelname:

Deze workshop is te boeken vanaf 8 kinderen.

Kosten zijn € 15,00 p.p.

Ben je enthousiast geworden en wens je graag je feestje te komen vieren in het atelier van Bij Sientje.

Dan kun jij je aanmelden via het inschrijfformulier.

Wanneer je nog vragen hebt of specifieke wensen hebt, dan kun je mij altijd benaderen via Whatsapp, per e-mail of telefoon. Zodat het feestje helemaal aansluit op jouw wensen.

Kids Workshops:

Bij Sientje biedt ook ouder kind workshops of maandelijkse kind workshops aan. Voor meer informatie neem dan gauw kijkje op de onderstaande link.

meer informatie

E-mail


Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de workshop gratis annuleren tot 8 dagen voorafgaand aan de workshop. Hierna is annulering en restitutie helaas niet mogelijk. Ondanks dat jij helaas niet kunt deelnemen aan de desbetreffende workshop, mag een familielid, vriend of bekende namens jou aan de workshop deelnemen.